Scholieren en studentenregeling

Voor studenten hebben wij een speciale aanbieding in onze dienstverlening opgenomen. Veel studenten en scholieren met een bijbaantje of een vakantiebaantje weten niet dat ze recht hebben op een teruggave van de belasting die zij betaald hebben. Gemiddeld ontvangen studenten een bedrag van rond de € 250,00 per jaar terug aan teveel betaalde belasting. Hierdoor incasseert de overheid ten onrechte ongeveer 50 miljoen euro per jaar. Toch jammer als je jou aandeel hierin zou laten schieten, want voor dit geld kun je leuke dingen doen.

 

Eerste Hulp Bij Administratie Hardenberg heeft een speciale scholieren en studentenregeling. Wij kunnen je helpen bij het uitzoeken of jij ook voor een belastinggave in aanmerking komt. Natuurlijk willen wij je dan ook graag helpen om dit voordeeltje te kunnen pakken en helpen wij je bij het invullen van jou aangifte inkomstenbelasting.

Als jij in aanmerking komt voor een belastingteruggave van € 100,00 of meer, dan betaal je aan ons hiervoor slechts € 53,24 incl. 21% btw. Valt de teruggave lager van
€ 100,00 uit dan hoef je zelfs helemaal niets aan ons te betalen. Mooier kunnen we het niet maken, wel makkelijker!