Eerste Hulp Bij Administratie

Eerste Hulp Bij Administratie Hardenberg is een ambitieus en toegankelijk administratiekantoor, die ondernemers en particulieren met een persoonlijke en betrokken benadering ondersteunt bij hun financiële administratie en belastingaangiftes. Wij zijn uw financiële huisarts, die met u samenwerkt aan een goede financiële gezondheid van uw onderneming. Eerste Hulp Bij Administratie Hardenberg is uw betrouwbare partner, wanneer het om uw financiële en fiscale belangen gaat.

 

 

 

EHBA-Hardenberg richt zicht in haar dienstverlening op:

  • Zowel startende als bestaande ondernemers: o.a. ZP’ers, eenmanszaken, VOF’s uit het Midden- en Kleinbedrijf in verschillende bedrijfstakken
  • Particulieren

Hierbij kunt u o.a. denken aan het verzorgen, begeleiden en controleren van uw financiële administratie, het verzorgen van uw loonadministratie, het geven
adviezen en handige tips, het opstellen van tussentijdse rapportages en jaarrekeningen, BTW-aangiftes en Inkomstenbelasting-aangiftes.

Graag kom ik in een persoonlijk gesprek met u kennis maken, waarbij u mij over uw onderneming vertelt en aan kunt geven in welke diensten u geïnteresseerd bent.

Neem contact op

Voor administratieve en fiscale dienstverlening in de vorm van persoonlijke aandacht en een begrijpelijke uitleg bent u bij Eerste Hulp Bij Administratie Hardenberg aan het juiste adres!