Referenties

Het is altijd fijn om te horen dat je klanten blij en tevreden zijn met je dienstverlening. Hieronder staan een aantal referenties van mijn klanten.

Tom van Amen

Eigenaar bij Van Amen Las en Constructiewerken B.V. (Oosterwolde Gld.)

Benno is een sterke en flexibele boekhouder, erg pressies in zijn werk. Een goede boekhouder verdiend zicht terug, en daar heeft Benno zich in bewezen! Vanaf startende zzp’er heeft hij ons begeleid, en vanaf het nieuwe jaar begeleid Benno samen met zijn collega in een BV vorm. Ook daar hebben we al het vertrouwen in dat ook dit goed komt!

Robert Pop

Eigenaar bij FERO Brandbeveiliging (Balkbrug)

Ik ben zeer tevreden over Benno, hij is capabel en plezierig om mee te werken. De feedback van Benno over het welzijn van je bedrijf is ook fijn. Hij beziet jouw cijfers met een objectieve blik waardoor je kan bijsturen. Zelf zie je dat niet direct. Ik kan EHBA van harte aanbevelen.

Sabrina Huttinga-Pintus

Eigenaar bij kapsalons HER Avenue (vestigingen in Coevorden, Meppel en Emmen)

Benno heeft altijd even tijd voor je, denkt goed met je mee, geeft positieve adviezen en zorgt voor een peace of mind. Hij is punctueel, efficiënt, representatief en betrouwbaar. Wij zijn zeer tevreden en hopen op een jarenlange samenwerking.

Gerrit Lijkendijk

Eigenaar bij Partner Personeel en Organisatieadvies (Wezep)

Al een groot aantal jaren laten wij onze financiële administratie en loonadministratie uitvoeren door Eerste Hulp Bij Administratie. Het was destijds voor ons een bewuste keuze om met EHBA in zee te gaan: de persoonlijkheid, betrokkenheid en het servicegericht meedenken waren / zijn dingen die wij waarderen. Wij kunnen EHBA dan ook zondermeer aanbevelen!

Gerwin Schepers

Eigenaar bij Schepers Bouw (Bergentheim)

Benno Schraa is voor ons een betrouwbare boekhouder, zakelijk en privé. Administratie is niet het leukste wat je moet doen als ZZPer. Benno is geduldig in het uitleggen van dingen waar je tegen aan loopt, en hij heeft ons geholpen om er structuur in de papieren te krijgen. Wij kunnen de administratie gewoon bij hem thuis brengen, vaak maken we dan even een praatje. Een berichtje of een telefoontje krijgen we wanneer het weer klaar staat om opgehaald te worden. Fijn persoonlijk contact, waar wij vertrouwen in hebben.

Daniëlle Boers

Eigenaar bij Daniëlle Boers Authenticiteitscoach (Zwartsluis)

Als authenticiteitscoach heb ik ontzettend veel verstand van mensen, maar net als veel ondernemers zijn cijfers en administratie voor mij een noodzakelijk kwaad. Ik ken Benno nog van onze lagere schooltijd in Zwartsluis. Jaren later heb ik hem op een netwerkbijeenkomst weer ontmoet, ben ik met hem in gesprek gegaan! Zijn verhaal toen gaf mij al veel rust, maar de manier hoe hij mij real live als klant begeleid is echt fantastisch! Naast dat hij de boekhouding perfect organiseert, denkt hij zakelijk ook mee! Benno levert erg veel  meerwaarde! Een boekhouder is vaak iets waarvan je denkt: “Ach dat geld bespaar ik mooi!” Maar juist door zijn vakkennis en daadkracht levert hij veel meer op! Niet alleen in geld, maar vooral ook veel rust en dat is ontzettend prettig! Ieder z’n vak! Ik adviseer Benno dan ook van harte aan, als een vakkundig en betrokken boekhouder, die met hart voor jou zaak werkt! En dat zie je overal in terug, echt een enorme meerwaarde!

Henk Haandrikman

Eigenaar bij Kracht Internet Marketing B.V. (Dedemsvaart)

Wil je een BV starten of een bedrijf overnemen? Dan krijg je hier de begeleiding die je nodig hebt. Geweldig! Uitgebreide uitleg en ondersteuning die een ondernemer nodig heeft. Benno, ik heb het volste vertrouwen. Bedankt.

Henk Haandrikman

Eigenaar bij Kracht Internet Marketing  (Dedemsvaart)

Dit jaar ben ik als zelfstandig ondernemer actief in de internet marketing. Ik heb hulp gevraagd aan Benno om de basis van mijn administratie op te zetten. Hij heeft mij geadviseerd om het administratiepakket Snelstart aan te schaffen. Met dit pakket heb ik een zorg minder. Alles is keurig netjes ingericht en mijn administratie verloopt vlekkeloos. Ik werk veelal met abonnementen/ contracten en ik hoef niet uit te zoeken welke facturen er gestuurd moeten worden. Deze worden netjes voor mij klaar gezet door Snelstart. Bovendien wordt ik bij vragen snel door Benno geholpen. Ten slotte heb ik Benno gevraagd om een financiële prognose voor 2017 en 2018 te laten opstellen. Ik kan niet anders zeggen dat dit zo geregeld was. Benno bedankt voor je uitstekende medewerking.

Gert Scholten

Trainer, adviseur bij Scholten Training, Advies & Opleidingen (Daarlerveen)

Omdat er orde in mijn chaos moest komen, heb ik Benno benaderd. Ik ben buitengewoon tevreden, wat hij in een korte tijd voor mij heeft gedaan. EHBO bij administratie, ik kan niet anders zeggen dat het echt werkt! Hij houdt rust en overzicht en zorgt voor structuur. Ik kan hem van harte aanbevelen! Benno bedankt voor alles wat je al gedaan hebt voor mij, ik ben je zeer dankbaar. Mijn administratie is in goede handen bij je!

Peter van der Noordaa

voor training in de zorg bij De Medi Academie (Hardenberg)

In een korte tijd heb ik in Benno een betrouwbare partner gevonden voor de boekhouding van mijn bedrijf “de Medi Academie”.
Kernwoorden: punctueel, creatief, betrouwbaar.
Kortom een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een “Financieel Huisarts” voor hun administratie.

Herma Overweg

Effortless Coach voor professionals bij Coach to Nature
Partner bij Natuurcamping De Klashorst (Diffelen)

Benno heeft voor onze Natuurcamping De Klashorst het boekhoudprogramma Snelstart ingericht en voor ons opgestart. Wij kennen Benno al langer als enthousiasteling, zorgvuldig en gedreven in zijn werk en als persoon. Ik heb het werken met Benno als bijzonder prettig ervaren. Hij denkt goed mee, komt zijn afspraken na en zorgt voor een goeie overdracht.