ZakenNet Nederland

ZakenNet Nederland is een commerciële netwerkorganisatie, die als doel heeft om op basis van vertrouwen in elkaars deskundigheid en in elkaar als mens, elkaar aan te bevelen bij relaties. Op deze manier genereren we handel en omzet voor elkaar. Bij ZakenNet geloven we, dat netwerken die gevormd zijn door lokale gepassioneerde en samenwerkende ondernemers, een krachtig instrument vormen om de lokale economie te stimuleren. ZakenNet Nederland heeft op dit moment 5 lokale afdelingen, in Hardenberg, Ommen, Almelo, Emmen en Zwolle.

Wekelijks kans om uw omzet te verhogen!

Elke afdeling heeft wekelijks een bijeenkomst met een heerlijk ontbijt, waar de deelnemers hun bedrijf met een pitch in de schijnwerpers zetten. Bij toerbeurt houdt iedere deelnemer een 10-minuten presentatie, waarin zij een uitgebreidere informatie geven over hun bedrijf en/of dienstverlening. De bijeenkomsten worden soms afgewisseld  met een bedrijfsbezoek. Verder inspireren wij elkaar met trainingstopics over bijvoorbeeld presenteren en netwerken.

Branchebescherming

Per afdeling kan er maar één deelnemer uit een bepaalde branche vertegenwoordigd zijn. Bij eventuele overlap is er altijd overleg mogelijk, want vaak kunnen branches die dicht bij elkaar ligger, elkaar juist verstreken.

 

ZakenNet Hardenberg
Sinds 2012 ben ik lid van ZakenNet, eerst bij de afdeling Vechtdal en tegenwoordig bij de afdeling Hardenberg.

Bestuurslid ZakenNet Nederland
Van januari 2015 t/m februari 2021 ben ik bestuurslid van Stichting ZakenNet Nederland geweest, waarbij ik de functie van penningmeester bekleedde. Daarnaast ben ik actief betrokken geweest op het oprichten van de (voormalige) afdelingen: Vechtdal, Coevorden, Emmen en Zwolle.

Bij mijn afscheid als bestuurslid van ZakenNet Nederland werd ik benoemd als Lid van Verdienste van ZakenNet Nederland.