Online boekhouden

Online boekhouden is ideaal als u zelf uw financiële administratie of boekhouding in wilt boeken. Op afstand kijk ik met u mee en indien nodig breng ik correcties voor u aan. Dit levert u op termijn zowel een tijdsbesparing als een kostenbesparing op. Daarnaast heeft u direct inzicht in de financiële situatie van uw onderneming.

Bent u van plan uw eigen administratie te gaan verzorgen, maar weet u niet waar u moet beginnen en hoe u uw administratie moet inrichten. Ik ondersteun u graag bij het opzetten en inrichten van uw administratie. Hierbij maak ik een eerste opzet en boek gedurende een kwartaal of halfjaar uw administratie volledig in. Daarna krijgt u van mij een gedegen uitleg hoe u zelf eenvoudig uw administratie voort kunt zetten. Bij vragen kunt u altijd weer op mij terugvallen.

Ik werk met de software van Snelstart, welke is gekozen tot de beste boekhoudsoftware. Snelstart is een eenvoudig, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk boekhoudpakket, dat zeer geschikt is voor ZP’ers en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Bent u al in het bezit van een ander boekhoudpakket, en wilt u liever met dit pakket verder blijven werken dan is dat voor mij ook geen enkel probleem.

 

Voordelen van online boekhouden

  • Online boekhouden bespaart tijd, waardoor u meer tijd overhoudt voor uw onderneming.
  • Uw hele administratie staat online, dus er hoeft geen software geïnstalleerd te worden. U kunt gemakkelijk bij uw gegevens door met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen.
  • Uw boekhouder kan eenvoudig over uw schouder meekijken in uw administratie, en zo uw administratie controleren en eventueel correcties op uit te voeren. Bij calamiteiten van uw kant, door bijvoorbeeld ziekte of vakantie, kan hij uw administratie zo van u overnemen.
  • Indien uw boekhouder volledig uw administratie verzorgt, kunt u ook inloggen om zo de voor u belangrijke informatie te bekijken die u weer voor uw bedrijfsvoering kunt gebruiken.